At lære et nyt gammelt håndværk

At lære et nyt gammelt håndværk

Som viking burde jeg nok være starter der hvor jeg nu er havnet – med at lære at spinde.

I forhistorien har børnene med garanti lært dette hverv meget tidligt. Det har været en af de ting, de har syslet med, når der ikke var brug for dem andetssteds.

Sjovt nok startede det egentlig med at en kollega spurgte, om jeg var interesseret i noget uld? Jo det kunne vi da nok få lidt sjov ud af – pigerne og jeg kunne jo altid filte af det.

Så for få penge fik jeg en hel sæk uld lige fra fåret. Men sækken stod lige som bare der, ind til jeg fik købt mig både en håndten og en rokke. Og efter en lille introduktion var det bare med at øve sig! Og efterhånden er det endt med noget garn jeg selv er begyndt at arbejde med.

Tilfredsstillelsen er enorm når man arbejder med garn man selv har kartet, spundet, tvundet og på sigt også farvet selv.